Velkommen til våre nettsider!

Enkelskrue ekstruder

Enkeltskrueekstruder og dobbeltskrueekstruder har sine egne egenskaper og bruksområder.I noen applikasjoner kan du velge enten enkeltskrue eller dobbelskrue.

5

Ekstruder kan brukes i plastindustrien, mat- og kjæledyrfôrindustrien, kjemisk industri, farmasøytisk industri, mineraler og ikke-vevd industri.Denne veiledningen introduserer hovedsakelig plastekstruderen.

La oss introdusere i detalj hva som er fordelene og forskjellene mellom enkeltskrue og dobbeltskrue ekstrudere.

Hva er Single Screw Extruder

6

 

Enkeltskrueekstruder betyr at det bare er én skrue i ekstruderfatet. Den består hovedsakelig av tre deler: ekstruderingssystem, transmisjonssystem og varme- og kjølesystem.Dens grunnleggende struktur er vist i figuren

Qingdao cuishi enkeltskrueekstruder med sj30 ,sj45 , sj50 , sj65,sj75, sj90 ,sj120 og sj150 enkeltvegg korrugerte rørledning med forskjellig utgang

Den kan matche målerens kontrollsystem og automatisk laster og tørkesystem

7

bildene er sj75/38 enkeltskrueekstruderen med 600 kg/t for pe-rørledning

Ekstruderingssystem

Hovedfunksjonen til ekstruderingssystemet er å smelte og mykne polymermaterialet for å danne en jevn smelte, og realisere overgangen fra glasstilstanden til den viskøse væsketilstanden. Ekstrusjonssystemet inkluderer hovedsakelig matesystem, skrue og fat.Det er kjernedelen av ekstruderen, og skruen er nøkkelkomponenten til ekstruderen.

8

Varme- og kjølesystem

Ekstruderens varme- og kjølesystem består av en varmeanordning og en kjøleanordning, som er en nødvendig betingelse for jevn drift av ekstruderingsprosessen.Varmeinnretningen og kjøleenheten skal sikre at temperaturforholdene oppfyller prosesskravene.

9

Påføring av enkeltskrueekstruder

Enkelskrueekstruder brukes hovedsakelig i:

Rørekstrudering:egnet for PP PP-R rør, PE gassrør, PEX tverrbundne rør, aluminium-plast komposittrør, ABS rør, PVC rør, HDPE silisium kjernerør og diverse ko-ekstruderte komposittrør.

  • Ark og ark ekstrudering:egnet for ekstrudering av PVC, PET, PS, PP, PC og andre profiler og ark.
  • Profilekstrudering:Justering av hastigheten på ekstruderen og endring av strukturen til ekstruderskruen kan brukes til å produsere ulike plastprofiler som PVC og polyolefiner.
  • Modifisert blanding:Den er egnet for blanding, modifisering og forbedring av blanding av forskjellige plaster.

Innleggstid: Feb-05-2023